Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chandler Bing

24. 3. 2013

Chandler Bing

 Chandler Muriel Bing je učebnicový příklad člověka, jehož rodiče se rozvedli ještě před pubertou, používající humor jako jistý druh obrany. Je jedináček, jeho otec je transvestita a má třetí bradavku, kterou si nechá chirurgicky odstranit, a chybí mu palec, který mu Monika omylem usekne.


Pracuje ve velké firmě, kde má na práci statistickou analýzu a rekonfiguraci dat. Podá výpověď s důvodem chtíče, dělat něco skvělého, co by ho bavilo. Po úporných testech zjistí, že se hodí přesně na práci, kterou již dělal a po nabídce zvýšeného platu se vrací na své místo. Protože jednou usne při poradě a odsouhlasí, že povede pobočku v jiném státě, si uvědomí, že by radši byl se svými přáteli, než tam. Proto znovu podá výpověď a tentokrát už nadobro. Začne se uplatňovat v oblasti reklamy. A tato práce už mu vyhovuje.

Na vysoké škole se seznámil s Rossem, který se stal jeho nejlepším přítelem. Po té co ho Ross pozve k nim na díkuvzdání se seznamuje i s Monikou a Rachel. Dokonce se s Rachel i na jedné párty, na vysoké, políbí. O několik let později se nastěhuje do bytu vedle Moniky, jejíž spolubydlící je naprosto šílená Phoebe. Po tom co Chandlera opustí jeho spolubydlící a po dlouhém hledání nového spolubydlícího se seznamuje s Joeyem, kterého, ne zrovna chtěně, přijímá. S Joeyem se dokonale doplňují a docela rychle se z nich stávají nejlepší kamarádi.

Po několika neúspěšných vztazích, zejména s Janice, se v Londýně vyspí s Monikou. Z prvu to neberou vážně, ale krok za krokem začínají zjišťovat, že jsou do sebe zamilovaní a nedokážou bez sebe žít. Proto se Chandler nastěhuje k Monice. 

Během toho, co Chandler předstíral, že nechce svatbu, si Monika málem vezme Richarda, ale po žádosti o ruku od Chandlere, se rozhodne pro něj a mají svatbu. Těsně před svatbou Chandler na pár dní zmizí, kvůli nervozitě ze svatby, ovšem Přátelé ho přesvědčí, že Moniku miluje a není důvod mít strach ze závazků. I po svatbě Monika odmítá změnit si jméno na Bingová. 

Po Moničině nepovedeném vtipu, se Chandler a Monika rozhodnou, že už jsou dost dospělí, aby vychovávali dítě. Po spoustě nepovedených pokusů se obrátí na odborníka, který jim zdělí, že má Chandler pomalé spermie a Monika nepřátelské prostředí, tudíž je téměř nemožné aby spolu počali dítě. Nabízí se tří možnosti. Ovšem po tom, co Monika odmítne sledovat jinou ženu jak nosí její dítě a odmítne oplodnění cizím spermatem, zůstává pouze poslední možnost a to adopce.

Zapíšou se tedy a při jednom zkaženém díkuvzdání se dozvědí, že si je někdo vybral. Bohužel se dozví, že je to omyl, protože Erika, žena co si je vybrala, si myslí, že je Monika reverentka a Chandler lékař. Když to vyjde na povrch, přesvědčí Chandler Eriku, aby jim i přes to to dítě dala. Erika nakonec souhlasí a porodí dvojčata, která Chandler s Monikou pojmenují Erika a Jack.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář