Jdi na obsah Jdi na menu
 


Monica Geller

24. 3. 2013

Monica Geller když na její střední slyšeli její jméno vybavili si velkou, tlustou holku. Má bratra Rosse, otce Jacka,matku Judit a nejlepší kamarádku Rachel Green, které na střední měla čarodějnický nos.


Potkává také svého budoucího manžela Rossova kamaráda Chandlera Binga. Její záliba a potom práce bylo vaření.Ale začátek seriálu začíná tím, že Monica je hubená a potkává znovu Rachel,která utekla ze svatby s Garrym. Předtím drželi partu Monica, Ross,Chandler a Phoebe.

Od té doby zažijí mnoho příhod.Monica vystřídá mnoho partnerů. Mezi nejdelší vztahy patřil ten s milionářem Peterem Beckerem s kterým se rozešla, protože začal hrát wrestling a nechtěl přestat jelikož všem chtěl dokazovat, že je nejlepší.

Pak, ale potká Dr. Richarda Burkeho kamaráda jejího otce. Do něho se příšerně zamiluje. Ale stejně to skončí rozvodem. Je jí z toho na nic. A nakonec najde znovu zálibu v Chandlerovi s ,kterým se dávají dohromady v Anglii. Přestěhují se k sobě. Všechno vychází, ale Monica by chtěla mít manžela. Chandlerovi se do toho, ale moc nehce. Když už pořídí Monice prsten tak se něco stane vrátí se Richard a chce se s Monicou usadit-vzít. Monica se rozmýšlí ,ale dobře to dopadne. S Chandlerem koupí dům na předměstí New Yorku. Adoptují dvě děti Erika a Jacka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář