Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vedlejší postavy

24. 3. 2013

 

Charles Bing

Charles Bing je otec Chandlera Binga. Charles Bing je transvestita, který si vzal Noru Tyler Bingovou. Má vlastní show v Las Vegas, která se jmenuje Viva Las Gaygas a vystupuje pod pseudonymem Helena Handbasketová.

 

Nora Tyler Bingová

Nora Tyler Bingová je matka Chandlera Binga. Píše romány pro dospělé, s Charlesem Bingem se rozvedla při zjištění jeho sexuální orientace. Jejich rozvod naučil Chandlera používat humor jako obranný mechanismus.

Jack Geller

Jack Geller je otcem Moniky a Rosse a manželem Judy Gellerové.

Jack Geller je znám svými kyselými komentáři, často adresovanými Britům. Také tajně kouří cigarety, při objevení cigaret Rossem říká, že jsou Judithiny.

Judy Geller

Judy je matkou Moniky a Rosse a manželkou Jacka Gellera. Je přehnaně kritická vůči Monice, často kvůli neúspěchům ve vztazích a favorizuje Rosse. Její kritika Moniky se vrací v Moničině závislosti na pořádku a uklízení. Je to typická židovská matka.

 

Amy Green

Amy je sestrou Rachel, v seriálu objeví dvakrát, pokaždé má problémy s přítelem. Plete si jméno Emmy, dcery Rosse a Rachel, říká ji Emmitt nebo Ella. Později nechá Elle propíchnout uši, Rachel i Ross jsou rozezleni a naznačí Amy aby odešla.

 

Jill Green

Jill se v seriálu objevuje v šesté sérii, přijde k Rachel s tím, že chce začít nový život, jako začala Rachel. Později jde k nelibosti Rachel na schůzku s Rossem.Je zmíněno že Jill ztloustla o dost kilo na zadku a v obličeji.

Mike Hannigan

Mike pochází z bohaté rodiny a je to klavírista. S Phoebe se poznali díky Joeymu. Joey i Pheobe byli oba "single", a tak se dohodli, že si vzájemně dohodí partnera. Pheobe dohodila Joemu kámošku, jenže Joey na to zapomněl. Řekl Pheobe, že ten kluk se jmenuje Mike. Pak šel do kavárny Central park a volal Mika. Jeden se ozval, Joey mu vylíčil situaci a přivedl ho na večeři s Pheobe. Pheobe se sice nejdřív naštvala, když zjistila, že se ti dva vlastně neznají, ale Mika ji padnul do oka a nakonec se vzali.

Janice Litman Goralnik

Janice Litman Goralnik (rozená Hosenstein) několikrát chodila s Chandlerem. Objevila se kromě jedné řady (tehdy byl slyšet její hlas v rádiu) v každé řadě seriálu. Naposledy s Chandlerem chodila ve čtvrté řadě. Aby se s ní rozešel, namluvil jí, že odlétá do Jemenu. Nakonec do Jemenu opravdu odletěl, ale vrátil se zpět. V páté řadě dokonce strávila noc s Rossem. Naposledy se v seriálu objeví jako možná sousedka Monicy a Chandlera. Janice je známá svým vysokým hlasem a rčením „Ách … můůj … Bóóže!!“.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář